[TempITemplate.Template]: http://server/CMSVirtualFiles/Transformations/=vg=38d337c2-59c3-4bbd-a45e-f116aa5930a3/CzT.Video/Media_ArticleDetail.ascx(3): error CS0103: The name 'MediaFunction' does not exist in the current context[TempITemplate.Template]: http://server/CMSVirtualFiles/Transformations/=vg=38d337c2-59c3-4bbd-a45e-f116aa5930a3/CzT.Video/Media_ArticleDetail.ascx(3): error CS0103: The name 'MediaFunction' does not exist in the current context[TempITemplate.Template]: http://server/CMSVirtualFiles/Transformations/=vg=38d337c2-59c3-4bbd-a45e-f116aa5930a3/CzT.Video/Media_ArticleDetail.ascx(3): error CS0103: The name 'MediaFunction' does not exist in the current context[TempITemplate.Template]: http://server/CMSVirtualFiles/Transformations/=vg=38d337c2-59c3-4bbd-a45e-f116aa5930a3/CzT.Video/Media_ArticleDetail.ascx(3): error CS0103: The name 'MediaFunction' does not exist in the current context[TempITemplate.Template]: http://server/CMSVirtualFiles/Transformations/=vg=38d337c2-59c3-4bbd-a45e-f116aa5930a3/CzT.Video/Media_ArticleDetail.ascx(3): error CS0103: The name 'MediaFunction' does not exist in the current context[TempITemplate.Template]: http://server/CMSVirtualFiles/Transformations/=vg=38d337c2-59c3-4bbd-a45e-f116aa5930a3/CzT.Video/Media_ArticleDetail.ascx(3): error CS0103: The name 'MediaFunction' does not exist in the current context[TempITemplate.Template]: http://server/CMSVirtualFiles/Transformations/=vg=38d337c2-59c3-4bbd-a45e-f116aa5930a3/CzT.Video/Media_ArticleDetail.ascx(3): error CS0103: The name 'MediaFunction' does not exist in the current context
[Error loading the WebPart 'BrochureDownloadButton_1' of type 'BrochureDownloadButton_1']
8. 5. 2014

Besök golfresorten Golf Park Plzeň som i år står värd för Ladies European Tour - Pilsen Golf Masters

I år återkommer Pilsen Golf Masters! Turneringen Ladies European Tour kommer att gå av stapeln 25.-27.7. 2014. Golf Park Plzeň stod även värd för denna turnering år 2013. För fjärde gången återkommer den största tävlingen av sitt slag för professionella kvinnor tillbaka till Tjeckien.

Golfbanan

Den rent tekniskt utmanande 18-hålsbanan samt kringliggande, luxuösa faciliteter, hör till bland de bästa Tjeckien har att erbjuda. Golfbanan ligger precis vid den vackra sjön Ejpovice och har noga sammanflätats med det grönskande landskapet. Även om golfbanan i sin helhet lovar en fantastisk golfupplevelse för alla spelare, så är det de varierande hålen, särskilt hål 11 med sin green baserad i tre nivåer på en egen liten ö, som är huvudattraktionerna.

Golf för barnen

För att försäkra dig om att barnen ska få en lika fantastisk golfsemester som du, så finns en golfakademi för barn och ungdomar tillgänglig. Oavsett om det är första gången de står på banan eller om de har förkunskaper, så står individanpassade coacher redo att träna de yngre golfspelarna.

Boende, restauranger och konferensanläggning

Välkommen att spendera dina nätter på Golf Park Plzeňs hotell! Med sexton dubbelrum och lägenheter och två lyxlägenheter finns det rumstyper för alla gäster. Hotellrummen har byggts uppe på vinden i form av åtta mindre rum med dubbelsängar och åtta lägenheter med dubbelsängar. Självklart finns extrasängar tillgängliga för barnfamiljer. När du känner att hungern tryter, varför inte prova Golfrestaurangen? En oförglömlig och mysig stämning tillsammans med utsökt mat och vänlig personal – det är receptet för ett lyckat restaurangbesök. På sommaren kan du njuta av utsikten vid den stora utomhusterrassen. Om du planerar ett affärsmöte eller en konferens, så är golfmiljön ett fantastiskt alternativ. Det nyöppnade träningscentret är fullt utrustat med den senaste multimediateknologin och erbjuder träningsbanor väl lämpade för personal, studenter och organisationer. En perfekt plats att hålla ett seminarium eller ett företagsevenemang på.

Kulturhuvudstad 2015 och Pilsner Urquells hemstad

Om du uppskattar öl är Plzeň en given destination att spendera en golfsemester i. Visste du att staden Plzeň (Pilsen) har lett till uppkomsten av pilsner och är välkänd för sin Pilsner Urquell som tillverkas här? En guidad tur på ölbryggeriet rekommenderas starkt, där du även får provsmaka färsk, opastöriserad Pilsner Urquell. Staden har även mycket annat att bjuda på. Som en av de största städerna i regionen västra Böhmen, erbjuder Plzeň flertalet kulturevenemang varje år samt sevärdheter som världens tredje största synagoga och Sankt Bartholomewkatedralen – som med sitt 103 meter höga torn är Tjeckiens högsta.

Visste du att Plzeň kommer vara Europas kulturhuvudstad år 2015? Projektet som står för öppenhet och kreativitet, en stad med hållbar utveckling av kultur, är nyckelord för Europas kulturhuvudstad. År 2015 kommer alltså bli ett extra speciellt år för Plzeň som kommer presentera utmärkande och fantastiska konstnärer, och välkomna gäster att ta del av stadens kultur, vackra arkitektur, historiska händelser och sitt industriarv. Inför detta konstrueras en helt ny teaterbyggnad och en ”kulturfabrik”. Dessutom får en del allmänna ytor ett välbehövligt ansiktslyft. Den fantastiskt gemytliga staden Plzeň kommer alltså bara att lysa ännu starkare på kulturhimlen.

Att välja Golf Park Plzeň för din golfsemester kommer inte göra dig besviken. En fantastiskt anläggning med allt du behöver, och övriga sevärdheter precis i närheten – en perfekt golfsemester helt enkelt.