1
2
3
4
5
6
Download guides and brochure
2/27/2014

Golf Club Beřovice

Mytomspunna miljöer, fantastiskt golfspel och utomordentliga träningsmöjligheter

Kring det mytomspunna berget Říp och dess vackra omgivningar finner du Golf Club Beřovice. Stora greens och flertalet bunkrar och sjöar kan du förvänta dig under din vistelse här. Dessutom finns en golfakademi tillgänglig samt simulatorer för inomhusträning.

18-håls mästerskapsbana

Golfbanan som består av 18 hål bjuder på hänförande vyer över omgivningarna, inklusive den vackra dalen Bakovský potok. Golfbanan lämpar sig för grupper såväl som för solospel, samt sport- och kommersiella evenemang.

Inomhusanläggning

I inomhusanläggningen kan du njuta av golfspel året runt! Tre simulatorer står redo för ditt förfogande, där du kan utmana vänner och kollegor, eller varför inte arrangera en turnering? Perfekt som ett företagsevenemang när vädret ute inte tillåter golfspel.

Golfakademi och träningsmöjligheter

Träningsanläggningen består av en 9-hålsbana för både nybörjare och mer avancerade spelare med en 300 meter lång driving range, putting och chipping greens och bunkrar. Golfakademin stoltserar med sin långa tradition av att hjälpa spelare att förbättra sitt golfspel, och välkomnar alla åldrar. Dessutom kan du delta under privata kurser eller gruppkurser. För de yngre golfspelarna finns roliga sommarläger att ta del av.

Kost och logi

När magen börjar knorra kan det vara gott att prova någon av de hemlagade rätterna som serveras. På sommaren öppnas terrassen upp så du kan njuta av närkontakten med golfbanan och det fina vädret, medan du äter. Med sittplatser för 140 personer är restaurangen stor nog för grillfester och företagsevenemang med mera. För övernattande gäster har Golf Club Beřovice ett samarbete med ett närliggande fyrstjärnigt hotell och även ett ”Bed & Breakfast”.

More info

http://www.czechtourism.com/s/berovice-golf-club/?viewmode=livesite