1
Download guides and brochure
3/20/2014

Astoria Golf Resort Cihelny

Golfanläggningen i närheten av kurorten Karlovy Vary

Landskapet i västra Böhmen i Tjeckien är något utöver det vanliga. Mitt i denna vackra natur finner du Astoria Golf Resort Cihelny. I naturreservatet Slavkovsky Les, inte långt från spa-orten Karlovy Vary, finns denna fantastiska anläggning med en 18-hålsbana. Njut av golfspel på banan som vann titeln ”den mest kvalitativa golfbanan” år 2005 av prestigefulla Golf Digest Magazine.

Kort om anläggningen

Golfbanan består av 18 hål, i en skotsk design, samt ytterligare en 9-hålsbana tillgänglig för spelare utan green-kort. Bekväma faciliteter som ett  klubbhus , härligt boende på Art-Hotel Royal Golf, en lounge för affärsmöten, en superb restaurang som heter Golfissimo, en pro-shop, uthyrning av golfutrustning med mer.

Designad av en legend

En av de bästa golfspelarna genom tiderna, Gary Player, designade golfbanan som stod klar år 2001. I planen ingick att formge banan efter en så kallad skotsk arkitektritad bana. Denna bana anses vara en tekniskt utmanande sådan, som imponerar mer med sina många vattenhinder och konstgjorda bunkrar.

En mästerskapsbana som lämpar sig för alla

Golfbanan in Cihelny har använts för flera stora evenemang, bland annat den 24:e ”European Boys Team Championship”, ”PGA Czech Golf Tour 2004”, ”Czech International Amateur Championship 2007” med flera. På samma gång som banan passar utmärkt för prestigefulla tävlingar, så lämpar sig banan även för rekreationsgolfare, till och med för nybörjare! Nybörjare kommer med stor sannolikhet att uppskatta en av Europas största träningsanläggning, som inkluderar en putt- & pitch-bana på 9 hål (Honungsbanan) och en skyddad driving range, en chipping- och putting-green, med mera. Dessutom kan både amatörer och proffspelare hyra kvalificerade instruktörer som håller i golflektioner helt anpassade efter dig och dina behov.

Boende

Då Astoria Golf Resort ligger så fördelaktigt nära den vackra spa- och kurorten Karlovy Vary, så finns det ett brett utbud av boende att välja mellan.

Quisana Palace

En försiktigt restaurerad pärla mitt i hjärtat av staden Karlovy Vary, beläget precis vid floden och den livliga och legendariska shoppinggatan. Unik atmosfär och extravagant charm är bra ord som summerar detta luxuösa boutique-hotell.

Carlsbad Plaza Hotel

Detta hotell är det första femstjärniga lyxhotellet i Karlovy Vary. Detta Spa & wellness-hotell ligger mitt i ”spa-hjärtat” i staden och erbjuder boende i 140 lyxiga rum och 20 sviter som uppgår i hela 216 kvm! Det finns även 3 fantastiska restauranger, 3 dagöppna barer och en kvällsöppen, moderna konferensmöjligheter och medicinska & spa-behandlingar. Välj mellan ett utbud av över 220 olika behandlingar!

Art-Hotel Royal Golf

Art-Hotel Royal ligger i direkt anslutning till golfbanan på Astoria Golf Resort och erbjuder boende i 31 rum, i olika prisnivåer – för att uppfylla alla önskemål hos alla gäster. Huvudbyggnaden har genomgått omfattande renoveringar som höjer nivån på boendet markant. Perfekt för alla sportiga familjer!

Hotel Imperial Karlovy Vary

Hotel Imperial erbjuder boende i en hög standard, spa-behandlingar och är nyligen renoverat. Allt för att passa även den mest kräsne gästen.

 

Utöver dessa finns fler boenden, i alla prisklasser, i och i närheten av Karlovy Vary.