Persreizen

Persreizen

Als u wilt worden opgenomen in onze persdatabank, informatie en nieuws over Tsjechië ontvangen en deelnemen aan press trips en workshops, schrijf u in door het invullen van deze vragenlijst.

 

We danken u vooruit en we verheugen ons op de samenwerking!

 

In 2014 worden de persreizen georganiseerd zowel naar de steden als naar de natuurgebieden. Wat de steden betreft, wordt dit jaar naast Praag aandacht gericht ook op Ostrava en de culturele hoofdstad van Europa in 2015, Plzeň.

Van de natuurgebieden zijn Bohemer Woud, Reuzengebergte, Boheems Zwitserland en Boheems Paradijs als het thema van de persreizen in 2014 gekozen.

Persreizen  Juli – December 2014

 

10-13 juli  2014Unieke rotsensteden – Persreis die gericht is aan actieve vakantie in de natuur. Op het programma staat wandelen, fietsen in Boheemse Zwitserland en Boheemse paradijs. Journalisten verblijven ook in Praag.

 

15-20 juli - Colours of Ostrava – De bestemming van deze persreis is 3e stad van Tsjechië – Ostrava waar één van de grootste festivals in Tsjechië - The Colours of Ostrava plaats vindt. http://www.colours.cz/en/

Naast festival wordt deze persreis ook op de stad Ostrava zelf gericht, het bijzondere industrieel terrein van Vítkovice en de prachtige natuur in de omgeving.

 

21-24 augustus 2014Actieve vakantie in Zuid Bohemen – Bestemmingen voor deze persreis is Lipnomeer, de prachtige stad Český Krumlov en omgeving en natuurlijk Praag. Het programma voor journalisten: segway trip, lake inline track, fietsen, bezoek aan Český Krumlov etc.  

 

19-26 september – Moravië – Deze persreis is gericht op het natuur, actieve vakantie en de bezienswaardigheden van Moravië. De bestemmingen van de reis zijn het Jeseníky gebergte, het Midden-en Zuid-Moravië waaronder ook de steden Olomouc en Brno. Het uiterste aanmeldings datum is 20 augustus 2014.

 

3-5 october 2014Bier festival in Pilsen – Het bezoek aan brouwerij Pilsen Urquell, muziek concerten en bier festival zijn de toppers van de persreis naar de stad Pilsen die volgend jaar de culturele hoofstad van Europa wordt.

 

Voor meer informatie over de persreizen kunt u een contact opnemen met Anna Nutilova nutilova@czechtourism.com.