Persreizen Welkom bij de sectie Persreizen van CzechTourism Benelux

Welkom bij de sectie Persreizen van CzechTourism Benelux

Persreizen

Geachte relatie,

 

Indien u wilt worden opgenomen in onze persdatabank en deelnemen aan persreizen en workshops, schrijf u zich in door het invullen van deze vragenlijst.

 

Hieronder stellen we u de geplande persreizen in 2015 voor:

 

Ook in 2015 worden de persreizen georganiseerd zowel naar de steden als naar de natuurgebieden. Het thema van de persreizen naar Praag is dit jaar romantische Praag en Cool Praag.


Naast de hoofdstad worden de persreizen in 2015 gericht op de Moravische steden Brno, Olomouc en Ostrava. Naar Ostrava wordt er een groepspersreis georganiseerd in verband met het festival Colours of Ostrava.

 

Van de natuurgebieden werden Reuzengebergte, Boheems Zwitserland en Boheems Paradijs gekozen als het thema van de persreizen in 2015.

 

Persreizen  2015

 

februari  2015 - Snow and Fun - Winterpersreis die gericht is op de wintersport in Reuzengebergte. Het doel van deze groepspersreis is de skiarealen van Reuzengebergte, skimogelijkheden en andere sneeuw- en relaxactiviteiten voor te stellen aan Nederlandse en Belgische journalisten.

 

april 2015 - Romantische Praag - Deze groepspersreis met het thema 'Romantische Praag' is bedoeld voor vrouwelijke tijdschriften en bloggen. Er worden vooral mooie restaurants, cafés en romantische plaasten in de hoofdstad bezocht.

 

april/mei 2015 - Actieve vakantie - Bestemmingen voor deze persreis zijn de prachtige natuurgebieden in Boheems Paradijs en Boheems Zwitserland. De persreis is gericht zowel op fietsen als op wandelen.

 

juni 2015 - Cool Czech Republic - Deze groepspersreis gaat naar de Moravische studentensteden Brno en Olomouc. De bedoeling van deze reis is om de design, cafés, nachtleven en activiteiten in deze twee steden aan Nederlandse en Belgische journalisten voor te stellen.

 

16-19 juli 2015 - Colours of Ostrava - Deze groepspersreis wordt georganiseerd in verband met het grootste Tsjechische festival Colours of Ostrava. Naast het festival wordt ook het industriele terrein Vítkovice, de stad Ostrava met de hippe straat Stodolní en ook het prachtige natuurdgebied van Beskiden bezocht.
Meer informatie over het festival vindt u op: http://www.colours.cz/en/

 

augustus/september 2015 - Modern Prague voor bloggers - het gaat over een groepsreis georganiseerd voor Nederlandse en Belgische bloggers met het thema Modern en Cool Prague. Er worden design, cafés en hippe plekken in Praag bezocht.

 

Voor meer informatie over de persreizen kunt u contact opnemen met Anna Nutilova via  nutilova@czechtourism.com.

 

We kijken uit naar onze samenwerking in 2015.

 

Het team CzechTorusim Benelux