Fam-trips Fam-trips van CzechTourism Benelux

Fam-trips van CzechTourism Benelux

Fam-trips

In 2016 worden fam-trips georganiseerd zowel naar steden als naar natuurgebieden. Indien u enthousiast bent en graag Tsjechië wil ontdekken kunt u deze vragenlijst invullen. U wordt dan opgenomen in onze databank om deel te nemen aan een fam-trip/persreis.

Fam-trips 2016

Ook in 2016 organiseren wij diverse fam-trips naar zowel steden als natuurgebieden. Hieronder stellen we u de geplande fam-trips in 2016 voor:

18 - 22 April 2016 - Boheems Zwitserland– Actief langs de Elbe
Voor de actieveling het Tsjechische landschap wil bewonderen op de fiets, wandelend, per boot of klimmend. Een persreis waar we naar het noordgelegen natuurgebied Boheems Zwitserland gaan. Het doel van deze groepspersreis is om de positieve ontwikkelingen betreft actief toerisme in Tsjechië te laten ervaren. Langs de rivier Elbe kom je bij de meeste verrassende en mooiste plekjes.
 
16 t/m 20 Mei 2016 - Golfen in Moravië
Tsjechië is een uitstekende golfbestemming. Er zijn vele golfbanen in Tsjechië te vinden en dit jaar organiseren we een groepsreis voor de journalisten naar de golfbanen van regio Moravië en Silezië. Naast golfen zullen we ook uitstapjes maken in de stad Ostrava en omgeving.

Augustus – Presstrip Gay Pride - LGBT tourism
Een persreis waar we naar Praag en Brno gaan en hier de leukste en hipste plekjes voor gays vinden. We gaan naar de Gay Pride Praag waar op zaterdag (13 augustus) de parade plaatsvindt. Een persreis voor de open-minded journalisten die Tsjechië op een net wat andere manier willen beleven.

Data rond 8 t/m 13 September 2016 - Brno en wijnfestivals
Brno is de tweede grootste stad van Tsjechië. Het is een echte studentenstad met leuke koffietentjes, bijzondere architectuur en musea. Ten zuiden van Brno liggen de Moravische wijngaarden. Hier vinden elk jaar in september de wijnfestivals plaats. Wijnkelders openen hun deuren en er zijn wijnproeverijen, volksfeesten, folklore, muziekoptredens en oude ambachten.

Oktober 2016 - Burchten en kastelen
Een groepsreis waar we de kastelen, burchten en andere monumenten gaan we bezoeken in zuid-Tsjechië. We beginnen in Praag en gaan vervolgens naar Zuid-Bohemen, een gebied met volop natuur, cultuur en historie.

We kijken uit naar onze samenwerking in 2016.
Het team CzechTourism Benelux