Fam-trips Fam-trips van CzechTourism Benelux

Fam-trips van CzechTourism Benelux

Fam-trips

CzechTourism organiseert in 2017 enkele Fam-trips. Sommige Fam-trips zijn specifiek bedoelt voor touroperators en reisagenten. Tijdens deze trips worden er diverse hotels bezocht en er is ook de gelegenheid om te netwerken en in contact te komen met Tsjechische regio's, accommodaties etc. CzechTourism Benelux organiseert daarnaast combinatiereizen voor touroperators en journalisten. Indien u enthousiast bent en graag Tsjechië in uw aanbod wil opnemen kunt u dit formulier invullen. U wordt dan opgenomen in onze databank en we kunnen u uitnodigen om deel te nemen aan één van onze trips.

Fam-trips 2017

Agrotoerisme - eind april
Agrotoerisme en ecotoerisme gaan hand in hand samen. Ook in Tsjechië vinden meer en meer mensen lokale producten en duurzaamheid belangrijk. Dit is te merken aan de stijging van restaurants die werken met lokale producten en de boerenmarkten. Met deze persreis gaan we naar het Tsjechische platteland waar we diverse boerderijen bezoeken, lokale producten proeven en een traditionele Tsjechische maaltijd zullen bereiden.

Golfen - mei - Centraal-Bohemen
Tsjechië wordt wel liefkozend het land van voetbal, ijshockey en.. golf genoemd. Dertig jaar geleden had Tsjechie nog maar 6 golfbanen, waarvan slechts drie met een 18-hole court. Vandaag de dag ligt dat aantal boven de 70 en liggen de 'courts' over het hele land verspreid.

Actief in Tsjechië – juni
Kanoën, raften, klimmen, mountainbiken en tokkelen. In Tsjechië is het mogelijk om allerlei avontuurlijke activiteiten te ondernemen. De natuurliefhebber en avonturier kan zijn hart ophalen in Tsjechië en dat is ook precies voor wie deze persreis is bestemd. Vereiste: Niet bang zijn voor hoogtes, modder of water.

Fam-trip - 21-26 juni - Pilsen
Pilsen is bekend vanwege haar pils, maar de stad heeft nog veel meer te bieden dan een brouwerij. In 2015 is Pilsen benoemd tot culturele hoofdstad van Europa. Tijdens deze fam-trip zullen we de bezienswaardigheden van Pilsen bezoeken en daarnaast is er de mogelijkheid om te netwerken met diverse toeristische experts.

Barokke kastelen en kasteeltuinen – eind augustus - Centraal-Bohemen
Het land van kastelen, zo kan Tsjechië ook wel genoemd worden. Het Guinness Book of World Records heeft zelfs gezegd dat Tsjechië de meeste kastelen per vierkante kilometer heeft.  Onbewoonde ruïnes tot machtige prinsessenkastelen zullen we bezoeken en allen verbonden met het thema barok.

We kijken uit naar onze samenwerking in 2017.
Het team CzechTourism Benelux