Fam-trips Fam-trips van CzechTourism Benelux

Fam-trips van CzechTourism Benelux

Fam-trips

In 2016 worden fam-trips georganiseerd zowel naar steden als naar natuurgebieden. Indien u enthousiast bent en graag Tsjechië wil ontdekken kunt u deze vragenlijst invullen. U wordt dan opgenomen in onze databank om deel te nemen aan een fam-trip/persreis.

Fam-trips  2016

Ook in 2016 organiseren wij diverse fam-trips naar zowel steden als natuurgebieden. Dit jaar focussen we ons op het actieve toerisme en laten we de streek van de Elbe zien. Ook qua golftoerisme neemt Tsjechië een vlucht.  Karel IV, de keizer die 700 jaar geleden geboren werd, staat ook dit jaar centraal. Hij is een belangrijk persoon uit de Europese geschiedenis en nog veel historische monumenten in Tsjechië zijn aan hem verbonden. Hieronder stellen we u de geplande fam-trips in 2016 voor:

April 2016 - Fietsend (of wandelend) langs de Elbe
Voor de actieveling die fietsend (of wandelend) het Tsjechische landschap wil bewonderen. De Elbe route is een populaire lange afstandsroute van 1270 km. Het begint in Cuxhaven in Duitsland en eindigt in het Reuzengebergte in Spindleruv Mlyn. Het doel van deze groepspersreis is om de positieve ontwikkelingen betreft actief in toerisme in Tsjechië te laten zien. Langs de Elbe kom je bij de meeste verrassende en mooiste plekjes.

Mei 2016 - Golfen in Moravië
Tsjechië is een uitstekende golfbestemming. Er zijn vele golfbanen in Tsjechië te vinden en dit jaar organiseren we een groepsreis naar Park Golf Club in Ostrava. Naast golfen zullen we ook uitstapjes maken in de omgeving.

Juni 2016 - Burchten en Kastelen
Deze fam trip staat in het teken van het 700 jarige jublieum van Karel IV. Kastelen, burchten en andere monumenten gaan we bezoeken die verbonden zijn met deze keizer. Deze fam trip is voor organisaties die culturele reizen aanbieden met een bijzondere twist.

We kijken uit naar onze samenwerking in 2016.
Het team CzechTourism Benelux